Send my love to your new lover

Ja ni, nu har det varit jävligt tyst här. Sist jag skrev skulle jag på beerpong turnering. Hur gick det i den turneringen undrar ni kanske? Det gick väl inte precis bra, vi förlorade alla våra matcher och till råga på allt lyckades jag snubbla och bryta vänster handled. Så, eftersom jag kände mig lite ensam och övergiven i Umeå, så bestämde jag mig för att åka hem nästa dag, och jag var hemma ungefär 3 veckor. Sånt som händer ni vet..
 
Nu är det snart slut på mitt Umeå äventyr, på onsdag åker jag hem för att stanna. Men min sista helg i Umeå kan mycket väl ha varit den bästa också. Det blev Brännbollsyra i underbart väder, lite bonnbränna, trevliga förfester och awesome musik. Att bästa Sally var här gjorde ju inte precis saken sämre. Bästa helgen på lääääääääääääääänge! Den här veckan har jag en muntlig tenta, deadline på en uppsats och så kommer jag börja jobba så fort jag kommer hem. Full fart liksom.
 
Jag har trivts bra i Umeå och träffat nya superfina människor, men jag har sagt det förr och jag säger det igen - skulle jag fått välja skulle jag väl kanske aldrig åkt på utbyte. Men no ragrets eller hur är det dom säger? Vi ses snart Finland!!
 
 
 
Upp